Karne Töreni

Karne Töreni

19.01.2024 33

Akçakent Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip  Ortaokulu olarak 2023 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak  karnelerimizi verdik.

Okul salonunda yapılan Karne Dağıtım Töreninde Okul Müdürü Fatih İLHAN yaptığı konuşmada: 

Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. Ülkemizin yarınlarına sizler yön vereceksiniz. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan siz değerli öğrencilerimizin donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmesi bizim için ve geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır.

Elbette sizlerin değeri üç beş rakamla ölçülemeyecek kadar önemlidir. Ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. İşte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için değerlisiniz.

Sevgili Öğrencilerimiz, Çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecinde öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Okuduğunuz her bir kitap size yeni bir ufuk açacak, gelişiminize en değerli katkıyı sağlayacaktır. Bilgi çağında okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini daima yenileyen bireyler olmanız sizlerin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır.

        Hepinizi gayretiniz ve başarılarınızdan dolayı kutluyorum.2023 -2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısını hep birlikte tamamlandı. Bugün, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlık ve huzur içerisinde bir tatil süreci geçirmelerini diliyorum.

            Tören sonunda okulumuzda 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.. Dereceye giren öğrencilerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

19-01-202419-01-2024