Vakti Kuşanmak Projesi Toplantısına Katıldık

09.02.2024 28

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne bağlı Anadolu imam-hatip liseleri ve imam-hatip ortaokullarında; imam hatip lisesi meslek dersleri, din kültürü ve ahlak bilgisi dersi ile din, ahlak ve değerler alanındaki seçmeli derslerin öğretimini desteklemek, öğrencilerimizin dini, manevi, ahlaki ve insani gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla sosyal, kültürel etkinlik içerikleriyle öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine destek olmak üzere, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde Vakti Kuşanmak Etkinlikleri uygulanmaktadır.

Tüm illerimizde söz konusu etkinliklerin, uygulama alanındaki nitelik ve niceliğini tespit etmek, uygulayıcıların aynı duygu ve düşünce ortamını paylaşmasını sağlayarak, moral ve motivasyon ile birliktelik ruhunu güçlendirmek, öğretmenlerimizin düşünce ve tecrübeleri ile sürecin gelişmesine katkı sağlamak ve etkinliklerin öğrencilerde farkındalık ve duyarlılık oluşmasına etkisini incelemek ve değerlendirmek amacıyla, Anadolu imam-hatip liseleri ve imam-hatip ortaokullarında, Vakti Kuşanmak Çalışma Grubunda görevli öğretmenlerin katılımı ile 06/02/2024 salı günü Kırşehir Merkez Fatımatüz Zehra Proje Fen ve Sosyal Bilimler Lisesinde  bir çalışma ve değerlendirme toplantısı  yapıldı.

Toplantıya Kırşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Taceddin TUP ve Bakanlıktan gelen temsilciler katıldı.

Toplantıda çocuklara Namaz alışkanlığı kazandırılması için okullarda yapılan çalışmalar anlatıldı.

09-02-202409-02-202409-02-202409-02-2024